Információ

Info Kitöltési útmutató Adatlap FAQ A kérések állapota Katalógus

Kedves Olvasó!

Ezen szolgáltatásunk keretében az SZTE beiratkozott oktatói, dolgozói, PhD-hallgatói valamint egyetemünk meghatározott partnerintézményeinek beiratkozott munkatársai adhatják le kölcsönzési kéréseiket a Klebelsberg Könyvtár raktáraiban ténylegesen megtalálható dokumentumokra.

Ezzel a raktári kiszolgálásból fakadó esetleges kényelmetlenségeket, felesleges várakozást, sorbanállást szeretnénk elkerülni, amennyire csak lehetséges.

Ennek érdekében az olvasó által kitöltött és továbbított elektronikus űrlap egy könyvtári postaládába kerül, s megérkezését a program egy automatikusan generált e-mail segítségével nyugtázza a kérő felé. A postaládát a Kölcsönző nyitvatartási ideje alatt rendszeresen ellenőrizzük, majd a megadott jelzetek alapján a raktárban fellelhető köteteket kikeressük és kölcsönzésre előkészítjük. Az olvasó eközben egy megadott weblapon folyamatosan tájékozódhat arról, hogy kéréseinek feldolgozása milyen stádiumban van, a végeredményről pedig egy újabb elektronikus levélben értesítjük. Csak ennek kézhezvétele után érdemes felkeresni a Kölcsönzőt, amennyiben a kéréseket teljesíteni tudtuk.

Néhány fontos tudnivaló:

A katalógushasználat és a kölcsönzés tekintetében az általános szabályok érvényesülnek.

A rendszer általános működésével kapcsolatos további felvilágosítás:

Gombos Zsuzsanna: gozsuzsa@bibl.u-szeged.hu, vagy Kecskeméti Gergely: kecskemeti@bibl.u-szeged.hu

A már elküldött kölcsönzési kéréseivel kapcsolatos problémáira a Kölcsönző munkatársai válaszolnak:

EKR Adminisztrátor: kolcsonzo@bibl.u-szeged.hu
Tel: 6631 ill. (62)546-631

© SZTE Klebelsberg Könyvtár